fredag, september 18, 2009

update ;)

Då he det gått over tre måna sia eg har oppdatert blogg! Å masse har no skjedd på den tida! Skal ikkje gå i detalj på kva som har skjedd, men her kjøme litt ;)
På desse tre månane so he eg faktisk vore i tre bryllaup, ikkje dårlig det!
So gratulere til Eivind og Anne-Margrethe (bide oppe) Simen og Elisabeth, Anna-Lena og Stian (bilde nede), He komet godt i gong med haustsemesteret på MF, har masse spennande. Der faget om sjelesorg og ungdomsdiakoni, er det faget som eg synest er mest spennande. Delen som går på sjelesorg er både utfordrandes og lærerikt, å da blir det straks lettare å motivere seg sjølv til å studere.Er mitt nest siste semester på UKT linja på MF, so fær en sjå kor eg endar opp til neste haust.

Ein ting som eg ser fram til nå i haust, er når eg og Nils-Ove skal reise til Sør-Amerika frå 28.Oktober til 16 November . Vi skal først til Brasil, der vi skal i bryllaup til Mateus, ein som eg delte rom med, når eg gjekk på Hald. Etter det so blir det ein tur til Peru, er vi skal besøke Stine, som nå har praksis i Lima. Eg kjenner også Erick og Dino frå tida på Hald, å ser veldig fram til å henge i lag med både dei og Stine :)
Håper også på å få til ein tur til Machu Picchu når vi først er i Peru!

Skal prøve å bli flinkare å oppdatere, i alle fall når eg er ute å reiser!
Under kommer litt ymse bilde
Thomas og Bjørg-Marie Per, Ragnhild, Christina og meg
Eg og mads
Daniel som spylar tak, har nå fløtte til Oslo

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Kjekke oppdatering!! :)

Per sa...

På tide!

Blir spennende å følge oppdateringane frå Brasil og Peru, men kanskje det kjøme nakken fleire før den tid?

Stine sa...

d va virkelig på tide m ei oppdatering da;) men også virkelig kosli:) kjekt å sjå bilde fra bryllup!! og ikkje minst na mads da, d va kanskje kosligst:D

kleem:)

Anne-Margrethe Slettum sa...

Va noen veldig fine brudepar!