fredag, juni 05, 2009

Skulefri

Da er eg for lengst, det er i alle fall over ein veke sidan eg hadde den siste eksamen før sommaren. Er passe fornøgd med dei to eksamena eg hadde, so fær en vente å sjå kva sensorane synst om arbeidet.

Den siste helga i Oslo, brukte eg faktisk ikkje i Oslo, men på ein leirplass utan for Moss, der hadde vi ein gjeng med leiarar tatt med nesten 20 ungdomar frå Verkstedet (ungdomsklubben) som eg med på i forbindelse med praksis. Ei kjempehelg, veldig fin plass, fint vær, blei tid til både bading, soling, gras klipping, mat, avslapping, film og masse kjekke ute aktivitetar. Ei god avsluting på semesteret.

No he eg komet tilbake til Go(d)øya, å her, eller i alle fal på Sunnmøre he eg tenkt å ver til minst 7.August. På dei fire første dagane heime, he eg røkke å blitt med på fire fotballtreninga. Fått hengt masse at med familien og venner. Herlig start på ferien, uansett om oss til tiders gjenge gjennom dei fire årstidene på fleire gonga i løpet av ein dag. Men pytt sann!
Ser fram til resten av sommeren, å håpe å også å få jobb ein del, i år som i fjor, å åra før der igjen, so ska eg jobbe med klippfisk denne sommeren med!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kjekt å lese at noen har tatt ferie, og e godt i gang med sommaraktiviteta.. Særlig når æ sjøl har ferie snart.. bare en liten innsats te, så kan æ levere masteroppgaven. Regne med du forsyne far din i Brasil med klippfisk te bacalaoen hans.. Fin familiebusiness da.. han skape markedet, mens du skaffe varan. Du e jo ikkje nesten eksportmarkedsfører for ingenting..

God natt!

Per Oddvin Stornes sa...

E litt misunnelig på at du he fått reise heimjen kjenne ej. Men slik e det! Gratulere med sommerferie:)

Kos dej heime, med fotball, sunnmørsver, familie, venna og fisk:D

Sjåast vel etterkvart:)

Ingrid's blog sa...

Nyyt å ha ferie- d høres herlig ut! :)

God bless!!
Klem